| Svetainė | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Jacob Dalton
•postai : 216 •prisijungiau : 2013-03-24
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 20:45 | |
| -taip taip kaltink cia mane. - nusijuokia ir vel pripyles viskio paduoda merginai, bei pats dar isgeria taurele. Nuuu dar ko cia sokt mantai tur ansai | |
|
| |
Rose Elen Dix Sometimes I grab my boobs. Because, well, I can.
•postai : 538 •prisijungiau : 2013-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 20:48 | |
| - Nejau kaltint save? ,- nusijuokia ir pasėmusi taurelę viskio išgeria iki dugno.Susiraukia pastačius ją ant stalo ,mat galva jai jau ganėtinai apsisuko - Tikriausiai nori mane nugirdyti , nes supratai ,kad viskis mano silpnybė ,- taip netyčia išsidavė. Nu nešoka tai nešoka , susiras kokį striptizo šokėją Andrea jai ir pašoks. | |
|
| |
Jacob Dalton
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 20:53 | |
| -va va geriausias variantas kaltint save , - nusijuokia ir isipatogina ant sofos. - jei geriam tai geriam, kas bus tas. - guzteli petukais ir pradeda ranka braizyti ornamentus ant merginos slaunies | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 20:57 | |
| - Aš visada sakau ,kad kalta ne aš o aplinka ,- nusijuokia sėdėdama ant sofos ir stebi kaip jis įsipatogina šalia - Taip nesąžininga tu mano silpnybę žinai ,o aš tavo dar ne ,- lėtai ištaria ir pasislenka arčiau jo , mat jau buvo ganėtinai girta ir rankomis pradeda vedžioti po vaikino krūtinę prasegdama jo marškinius iki pat galo. | |
|
| |
Jacob Dalton
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 21:01 | |
| -as per daug fainas kad tureciau silpnybiu. Ir be to tavo ta silpnybe saugi, as apie ja niekam nepasakosiu. - taip nekaltai sypteli ir su ranka pradeda trinti merginos tarpkoji | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 21:06 | |
| - Aš turėčiau tavim pasitikėti ? ,- tik tarp kitko paklausia ,o jam pradėjus trinti jos tarpukojį , ji lėtai parsiverčia Jacobą ant sofos ir nurengus jo marškinius įsisiurbia jam į lūpas užguldama jį. | |
|
| |
Jacob Dalton
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 21:10 | |
| Vaikinas dar zadejo kazka sakyt, bet kai mergina ant jo uzsigule jis tik kazka sumurmejo. Atsake i bucini ikisdamas savo liezuvi i jos dailia burnyte ir nesustojo trinti jos tarpkojo vis greiciau | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 21:15 | |
| Ir toliau visu svoriu buvo užsigulus ant jacobo ir liežuviu žaidė jo burnoje.Jam pradėjus trinti jos tarpukojį ,mergina besibučiuodama rankyte nuslydo link jo tarpukojo ir susiradusi jo draugą suėmė už jo ir pradėjo ''žaisti su juo .'' | |
|
| |
Jacob Dalton
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-03-31, 21:24 | |
| Atsega merginai kelnes ir pasmaukia jas zemyn ir taip pat kelnaites. Ikisa tris pirstukus i merginos maksti ir ima labai letai ir maloniai juos judinti. Kita ranka bando islaisvint merginos papus is tu drabuziu. Siaip ne taip nuvelka palaidine | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė 2013-04-02, 18:29 | |
| Mergina vos išsilaiko ant jo krūtinės ir praktiškai vos nenulūšta , nes buvo jau šiek tiek apgirtus ,tačiau akimirkos sekso troškimas pranoko viską.Jam pradėjus judinti savo pirštukus jos makštyje ,Andrea šiek tiek sudejuoja atsitraukus nuo jo , tačiau visa tai trunka tik akimirką ir ji rankomis nukeliavus link jo kelnių atsega jas ir nutraukia žemyn ir praktiškai atsisėda ant jo draugo toliau jį bučiuodama. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė | |
| |
|
| |
| Svetainė | |
|